Horna

Discography

  • Kohti Yhdeksän Nousua (1998), Solistitium Records
  • Haudankylmyyden Mailla (1999), Solistitium Records
  • Sudentaival (2001), Woodcut Records
  • Envaatnags Eflos Solf Esgantaavne (2005), Woodcut Records
  • Ääniä Yössä (2006), Moribund Records
  • Kohti Yhdeksän Nousua (Sis. Ordo Regnum Sathanas) (2007), Blut & Eisen Productions
  • Sotahuuto (2007), Moribund Records
  • Sanojesi Äärelle (2008), Debemur Morti Productions / Deviant Records
  • Musta Kaipuu (2009), Debemur Morti Productions